menu

Case studies

The Commissioners Quay Inn

The Commissioners Quay Inn

The Commissioners Quay Inn was a project for hospitality and leisure specialists, The Inn Collection Group (ICG) which has an expanding portfolio of inns with rooms across the North East and North Yorkshire. With a stunning waterfront location on the Blyth Estuary, the Commissioners Quay Inn has been designed with 40 bedrooms across three floors, while a bar and eatery area on the ground floor which provides covers for up to 265 diners inside with a further 100 covers outside and offer informal meeting spaces. The development formed the next phase of the Commissioners Quay development following the successful completion of Blyth Workspace on the site. 

For more information visit www.inncollectiongroup.com/commissioners-quay-inn/

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.